Title Image

Interieuradvies & realisatie tarieven

INTERIEURADVIES

Uw nieuwe interieur van a tot z door ons uitgedacht? Kies voor interieuradvies aan huis of voor een compleet interieurontwerpplan. Wilt u zelf er niet mee aan de slag? Kies dan voor styling en projectcoördinatie door Puur Styling.

Wij rekenen voor interieuradviezen, ontwerp of uitvoering  € 59,- ex per uur en hieronder kunt u de richtprijzen vinden. Bijna alle eerdere interieuradviezen zijn op maat en naar de wensen van de klant.

BRAINSTORMSESSIE

Vanaf €359,-

Digitale en/of telefonische intake

Brainstormsessie aan huis (2-3 uur)

Naderhand ontvangt u een samenvatting van onze sessie nadien in de mail. U kunt uiteraard zelf ook aantekeningen maken. Het is mogelijk om de volgende onderdelen te bespreken: kleur, materiaal, indeling, woonstijl, meubel (stijl), styling, verlichting, groen styling. Maar uiteraard kunt u ook met gerichte vragen bij ons terecht.

KLEURADVIES

Vanaf € 500,-

Digitale en/of telefonische intake

Kleuradvies aan huis (2 uur) of bij de stoffeerder Ekster wonen in Leens

Naderhand ontvang je digitaal en per post een: Kleuradviesrapport met moodboard, lege plattegrond met kleurnummers. Materiaaladvies met stofferingsplan voor vloer en ramen. Wilt u dat wij meedenken over een andere indeling kies dan het BASIS interieuradvies.

INTERIEURADVIES BASIS

Vanaf €850,-

Vrijblijvende telefonische intake/kennismaking

Digitale vragenlijst ter voorbereiding

Interieuradviesgesprek aan huis (2-3 uur)

Eindgesprek bij Ekster Wonen (1-2 uur)

Naderhand ontvang je digitaal en in het eindgesprek een: Indelingsadvies met bestaande meubels en eventueel suggesties, Moodboard, Kleuradvies met plattegrond en kleurnummers en Stofferingsplan voor gordijnen en/of vloerkeuze.

INTERIEURONTWERP

Vanaf € 1250,-

Digitale intake en voorbereiding

Kennismakingsgesprek of intakegesprek bij u thuis

Tussentijds overleg en contact via email

Afrondend gesprek bij u thuis of bij de stoffeerder om raambekleding en vloeren door te nemen

Naderhand ontvangt u een interieurplan met daarin: 1 Indelingsplattegrond, Moodboard, Materiaal/stofferingsplan, Kleurenplan met plattegrond, Kies uit: Armaturenplan voor verlichting of meubelplan, Stylingstips met shoplist. Eventuele meubels op maat worden tegen meerprijs voor u ontworpen (Tarief: €59,- per uur)

INTERIEURONTWERP met 2D

Vanaf € 1550,-

Digitale intake en voorbereiding

Kennismakingsgesprek of intakegesprek bij u thuis

Tussentijdsgesprek om de meerdere indelingen en het moodboard door te spreken

Eindgesprek bij u thuis of bij de stoffeerder of meubelleverancier om de raambekleding, de vloeren en meubels nog samen door te nemen

Naderhand ontvangt u een Uitgebreid interieurplan met daarin: Meerdere indelingsplattegronden, 1 indeling uitgewerkt, Moodboard, Materiaalplan/ stofferingsplan (raam en/of vloer), Kleurenplan met plattegrond, Optioneel: Armaturenplan met basis lichtplan met plattegrond, Stylingsideeën, Meubelplan met shoppinglist en 2D impressies van beoogde resultaat. Eventuele op maat meubels worden tegen meerprijs voor u ontworpen (Tarief €59,-ex per uur)

INTERIEURONTWERP met 3D

Vanaf € 1900,-

Digitale intake en voorbereiding

Kennismakingsgesprek of intakegesprek bij u thuis

Tussentijdsgesprek om de 3 indelingen en het moodboard door te spreken

Eindgesprek bij u thuis of bij de stoffeerder om de raambekleding en vloeren nog samen door te nemen

Naderhand ontvangt u een interieurplan met daarin: Drie indelingsplattegronden, 1 indeling uitgewerkt, Moodboard, Materiaalplan / stofferingsplan, Kleurenplan met plattegrond, Stylingsplan met shoppinglist, Basis lichtplan met plattegrond, Armaturenplan, Meubelplan met shoppinglist en 3D impressies van de gehele ruimteEventuele meubels op maat worden tegen meerprijs voor u ontworpen (Tarief €59,- per uur)

INTERIEURADVIES & REALISATIE

Uw nieuwe interieur van a tot z door ons uitgedacht? Wij zijn er voor u om u te ontzorgen met een duidelijke planning, begeleiding van leveranciers en onderaannemers, zoals schilders en stoffeerders, woonwinkelen, inrichting en complete interieurstyling. Een interieur project is bij ons altijd maatwerk. Van advies tot en met de laatste puntjes op de i, we nemen u alles graag uit handen.

STAPPENPLAN REALISATIE

Onze interieur project realisatie bestaat uit 3 fases:

 

Tarief Fase 1 (advies & ontwerp) op basis van uur tarief € 59,- of offerte

Tarief Fase 2 (begeleiding & winkelen) op basis van uur tarief € 59,-

Tarief Fase 3 (inrichting & styling) op basis van uur tarief € 59,-

 

FASE 1 (INTAKE EN INTERIEUR-PLAN FASE)
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Offerte op maat
NA AKKOORD VAN OFFERTE (FASE 1):
 • Eerste gesprek aan huis incl. uitgebreid kleur- en interieuradvies, inventarisatie voor het compleet interieurplan.
 • Compleet interieurplan (deluxe) met o.a. indelingsplattegronden, verlichtingsplan, kleurenplan, materialenadvies en 3D impressies.
 • Plan presentatie aan huis
 • Na akkoord ontvang je en overzichtelijke kostenraming voor de uitvoering m.b.t. onze bouwplanning, begeleiding, inrichting en styling.
 • Tussentijdse facturatie fase 1.
FASE 2 (NA AKKOORD KOSTENRAMING)
 • Budgetbeheer en planning
 • Tussentijdse evaluaties
 • Inkoop, woon-winkelen en bestellingen coördineren.
 • Coördinatie transport woonartikelen.
 • Begeleiding leveranciers en onderaannemers
 • Indien gewenst; verbouw begeleiding
 • De complete uitvoering m.b.t inrichting en interieurstyling.
 • Tussentijdse facturatie fase 2
FASE 3: (OPLEVERING)
 • De complete uitvoering m.b.t. inrichting, verlichting en interieurstyling.
 • Oplevering en sleuteloverdracht
 • Eind facturatie fase 3
interieur stylist landelijk modern industrieel scandinavisch groningen
interieur stylist landelijk modern industrieel scandinavisch groningen
interieur stylist landelijk modern industrieel scandinavisch groningen
moodboard jaren 30 woning

KENNISMAKEN?

ADVIES NODIG? WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE

UW PAKKET UITBREIDEN? DIT ZIJN ONZE MAATWERK OPTIES:

 • Adviezen voor meerdere ruimtes, per verdieping of de gehele woning.
 • Uitgebreid technisch lichtplan voor nieuwbouw of verbouwing
 • Keuken of badkamer advies
 • Meerwerk advies en/of (ver)bouwbegeleiding
 • Budgetbeheer en planning
 • Woon-winkelen
 • Coördinatie interieur project
 • Inrichting en (re-)styling van de woonruimte(s)
 • Balkon/terrasstyling afgestemd op uw interieur smaak

GOED OM TE WETEN

 • Genoemde tarieven gelden per ruimte van +/- 60 m2. De desbetreffende ruimte of verdieping wordt voorafgaand aan het advies gesprek vastgesteld.
 • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vanaf prijzen, prijs is afhankelijk van het aantal en de grote van de ruimte(s) die het betreft.
 • Aanvullende uren op basis van nacalculatie volgens uurtarief.
 • De genoemde tarieven zijn excl. reiskosten a €0,35 per km en eventuele parkeerkosten.
 • Bij reistijden vanaf 40 minuten vanuit Warfhuizen rekenen wij een reistijdvergoeding van €35,- incl. btw per enkele reis.
 • Nieuwbouwwoning gekocht? Dit advies aan huis kan vaak worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met jouw hypotheekverstrekker.
interieuradvies Zuidhorn Puur styling

Rianne denkt echt met je mee

Vandaag de eindpresentatie gehad van ons interieuradvies door Puur Styling. Wij zijn er heel blij mee! Rianne geeft goede adviezen en denkt echt met je mee. Nu moeten we zelf aan de slag...Gelukkig mogen we Rianne altijd mailen

- , Robert & Esther - Groningen

Een prachtige aangename werkplek

Wij gaven jou de opdracht om van een kaal gebouw een prachtige, duurzame en inspirerende coworkingspace met lunchroom te maken. Jij maakte een prachtig ontwerp waar groen, sustainability en recycling de basis waren. We waren direct enorm enthousiast toen we het ontwerp zagen. Wij hadden alle vertrouwen in jou en dat het ontwerp goed zou passen bij alle start-ups. Jij verzorgde de uitvoering van het project en de begeleiding van de aannemers tot in de puntjes. Nadat jij was langs geweest om alles in te richten en te stylen, kregen wij pas door hoe belangrijk een interieurstylist was voor onze werkplek. Wij genieten nog elke dag van deze inspirerende plek en zouden jou aan iedereen aanbevelen!"

- , Suzanne - Amsterdam

Ze neemt alle tijd en denkt met je mee

Puur Styling, Rianne, heeft ons een geweldig interieuradvies gegeven. Ze neemt alle tijd, denkt mee en komt afspraken na. Rianne heeft een hele mooie mix gemaakt van onze verschillende smaken. De eindpresentatie van het 3D model wordt keurig aangeleverd op zowel papier als digitaal. Weet je niet hoe je je huis wilt gaan inrichten dan raden wij zeker aan om in gesprek te gaan met Rianne van Puur Styling.

- , Miranda & Raimundo - Holwierde

Dit hadden we nooit zelf bedacht

"Onze kennismaking was direct ontzettend fijn en vertrouwd. Jij begreep ons en voelde goed aan wat wij graag wilden in ons interieur. Onze smaken zijn erg verschillend en daarom extra lastig om zelf hier een mooie balans en eenheid in te vinden. Voor jou bleek dit gelukkig geen probleem. Wij zijn erg blij en zeer tevreden met jouw plan en hadden dit nooit zelf kunnen bedenken!"

- , Jan Peter & Eva - Eelderwolde

Onze verwachting is overtroffen!

“Naar aanleiding van een tip van een oud collega kwamen we bij jou terecht. Ik had jouw huis al gezien en wist dat je een goed gevoel voor styling en inrichting hebt. Wat heb je de verwachting overtroffen! Complimenten voor de professionele aanpak, de mooie presentatie en het boek. We zijn drie maanden bezig geweest en hebben bijna het hele plan uitgevoerd. Het was een wat kil en onpersoonlijk huis, het is nu warm en gezellig. Iedereen die binnenkomt zegt iets positiefs, niemand blijft stil. We willen je absoluut aanbevelen! Je bent professioneel, staat open voor extra ideeën en kan smaken goed vertalen in een prachtig ontwerp, bedankt!”

- , Marco & Simone - Assen
schildersbedrijf Hans bolt Kloosterburen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten